Hledat v kategorii | Hledat | |
Kde hledat: |
Jason a Megan Day jsou manželé, kteří stojí za profesionálním grilovacím týmem Burnt Finger BBQ, který se nachází v hlavním městě grilování světa Kansas City. Jsou to pedagogové, autoři, produktoví designéři a vyslanci umění a kultury vaření na ohni. Mají také talent vyhrávat!
Toto duo mistrů světa prošlo největšími etapami v grilování, aby získalo nejlepší umístění na Americké královské světové sérii grilování, v květnové soutěži World Championship Grilování v Memphisu, World Food Championships a stovkách státních a místních akcí.
Jasonův charakteristický recept, Bacon Explosion™, byl katapultován mezi virální hvězdu díky titulní stránce New York Times. Bacon Explosion, pojmenovaný jako “nejstahovanější recept v historii internetu”, má fanoušky po celém světě a okamžitě udělal z Burnt Finger BBQ prominentní postavu v grilovacím průmyslu.
Megan byla jmenována jednou z „Nejvlivnějších žen v jižním grilování“ Southern Living. Je šampiónkou Chopped Grill Masters a pravidelně ji lze vidět propagovat grilování v pořadech TODAY Show a Food Network jako The Kitchen, Chopped, BBQ Brawl a Beat Bobby Flay.
Pár je výrazně uveden ve filmu „Smoke and Ribbons: A DocQmentary“ streamovaném na Amazon Prime a v roce 2016 se Jason objevil v dokumentu nominovaném na Emmy „Burnt Legend: The Story of Burnt Ends“. V průběhu let provedli mnoho kampaní, kurzů, prezentací a ukázek pořádaných na různých akcích.
Steakhouse Grill Seasoning je nejnovějším přírůstkem do rodiny Burnt Finger. Vyrobeno tak, aby doplňovalo intenzivní žár grilování na živém ohni. Obsahuje výrazné chutě česneku, cibule a černého pepř...
Koření Smokey Kansas City je vyvážená směs soli a cukru, která čerpá výraznou chuť z klasické směsi česneku, cibule a celeru. Vrstvy chilli a papriky dodávají uzenému masu nádhernou lesklou mahagono...
BBQ směs koření Bacon BBQ Burnt Finger je skvělý pro vepřové maso Tato směs obsahuje kouřovou a slaninovou příchuť Složení: cukr, sůl, paprika, koření včetně sušené chilli papričky, cibule a čes...