Hledat v kategorii | Hledat | |
Kde hledat: |
Jason a Megan Day jsou manželé, kteří stojí za profesionálním grilovacím týmem Burnt Finger BBQ, který se nachází v hlavním městě grilování světa Kansas City. Jsou to pedagogové, autoři, produktoví designéři a vyslanci umění a kultury vaření na ohni. Mají také talent vyhrávat!
Toto duo mistrů světa prošlo největšími etapami v grilování, aby získalo nejlepší umístění na Americké královské světové sérii grilování, v květnové soutěži World Championship Grilování v Memphisu, World Food Championships a stovkách státních a místních akcí.
Jasonův charakteristický recept, Bacon Explosion™, byl katapultován mezi virální hvězdu díky titulní stránce New York Times. Bacon Explosion, pojmenovaný jako “nejstahovanější recept v historii internetu”, má fanoušky po celém světě a okamžitě udělal z Burnt Finger BBQ prominentní postavu v grilovacím průmyslu.
Megan byla jmenována jednou z „Nejvlivnějších žen v jižním grilování“ Southern Living. Je šampiónkou Chopped Grill Masters a pravidelně ji lze vidět propagovat grilování v pořadech TODAY Show a Food Network jako The Kitchen, Chopped, BBQ Brawl a Beat Bobby Flay.
Pár je výrazně uveden ve filmu „Smoke and Ribbons: A DocQmentary“ streamovaném na Amazon Prime a v roce 2016 se Jason objevil v dokumentu nominovaném na Emmy „Burnt Legend: The Story of Burnt Ends“. V průběhu let provedli mnoho kampaní, kurzů, prezentací a ukázek pořádaných na různých akcích.
Koření Smokey Kansas City je vyvážená směs soli a cukru, která čerpá výraznou chuť z klasické směsi česneku, cibule a celeru. Vrstvy chilli a papriky dodávají uzenému masu nádhernou lesklou mahagono...
Steakhouse Grill Seasoning je nejnovějším přírůstkem do rodiny Burnt Finger. Vyrobeno tak, aby doplňovalo intenzivní žár grilování na živém ohni. Obsahuje výrazné chutě česneku, cibule a černého pepř...
BBQ směs koření Bacon BBQ Burnt Finger je skvělý pro vepřové maso Tato směs obsahuje kouřovou a slaninovou příchuť Složení: cukr, sůl, paprika, koření včetně sušené chilli papričky, cibule a čes...