Prkénko servírovací SteakChamp

Prkénko servírovací  SteakChamp
Prkénko servírovací  SteakChamp
Prkénko servírovací  SteakChamp
Prkénko servírovací  SteakChamp
Prkénko servírovací  SteakChamp
Prkénko servírovací  SteakChamp
Prkénko servírovací  SteakChamp
1 090 Kč s DPH
901 Kč bez DPH
ksKoupit
Dostupnost:
Čekáme na zboží
Kdy zboží obdržím, pokud nyní objednám?
Osobně v Prostějově
na dotaz
Přepravní společností:
na dotaz
Kód10-5020
Záruka24 měsíců
Popis

Dřevěné prkénko pro Váš steak
Pro stylový požitek u stolu, ať už porterhouse, ribeye nebo burger.
Tato deska z ušlechtilého akáciového dřeva je potažena tenkou vrstvou potravinářského rostlinného oleje.
Akátové dřevo má nejen přirozenou odolnost vůči bakteriím, ale také udrží vaše steakové nože déle ostřejší.

Drážce šťávy jsme dali malý sklon, aby šťáva z masa mohla čistě a správně odtékat.
Vaše dvě oblíbené omáčky nebo kořenící směsi najdou své místo v nerezových rendlíkech,které drží na místě magnet.
Přirozené zrno akácie se mění a vytváří krásný kontrast.
Každá deska je tedy jedinečná.

Podrobnosti:
Akátová podložka z tvrdého dřeva
Misky na omáčky z nerezové oceli (magnetický držák)
Drážka na šťávu pro čistý povrch
Rozměry: 42x27x1,6cm
Hmotnost: 1,05kg

ČIŠTĚNÍ
Po každém použití desku opláchněte pod tekoucí teplou vodou.
Hrubé nečistoty odstraňte houbou nebo kartáčem.
Klidně použijte jemný čisticí prostředek.
Velmi důležité:desku osušte hadříkem a nechte uschnout!
Nikdy nedávejte desku k čištění do myčky. (Do myčky lze mýt pouze kovové misky)

PÉČE
Jídelní desku naolejujte jednou za rok (3-4x).To chrání dřevo a poskytuje pěkný povrch.
Nejlepší je lněný olej. Použít lze také olej z vlašských ořechů, hroznový olej nebo kokosový olej.
Prkno namažte olejem, nechte olej asi 15 minut vsáknout a poté setřete.

 

VýrobceSteakChamp