Kuchařský nůž 22/36cm SteakChamp

Kuchařský nůž 22/36cm  SteakChamp
Kuchařský nůž 22/36cm  SteakChamp
Kuchařský nůž 22/36cm  SteakChamp
Kuchařský nůž 22/36cm  SteakChamp
Kuchařský nůž 22/36cm  SteakChamp
1 190 Kč s DPH
983 Kč bez DPH
ksKoupit
Dostupnost:
Skladem
Kdy zboží obdržím, pokud nyní objednám?
Osobně v Prostějově
pozítří
Přepravní společností:
pátek 30.9
Kód10-5004
Záruka24 měsíců
Popis

22cm kuchařský nůž pro naprosté znalce masa .
Báječně se hodí jako kuchařský nůž nebo na krájení velkých kusů masa a stane se nepostradatelným oblíbeným nástrojem na grilu i v kuchyni.
Řezná hrana je ručně broušená o 15 stupňů na každou stranu.
Rukojeť je také jedinečná: protiskluzové vlastnosti, jako jsou taktické nože a plasty vyrobené z recyklovaného udržitelného plastu Ocean Bound Plastic.

Délka čepele nože: 22 cm
Celková délka: 36 cm
Hmotnost: 315 g

Nůž Steak Champ - absolutní ostrost v každodenním životě v kuchyni
Aby byla čepel pro každodenní použití vždy dokonale ostrá, je nůž Steak Champ vyroben z uhlíkové oceli a legován vysoce kvalitní ocelovou slitinou X50CrMoV15 , která poskytuje ideální ochranu proti korozi i kyselým potravinám.

Kombinace výrazné tvrdosti 55-56 HRC a přídavného ručně broušeného 15stupňového přebroušení ideálně spojuje stabilitu čepele s ostrostí, což znamená,
že má obzvláště dlouhotrvající řeznou schopnost.

Steak Champ – udržitelný a vědomý si našich oceánů
Skvělými vlastnostmi zaujme i rukojeť tohoto kuchařského nože. Pro některé položky Steak Champ nyní používá recyklovaný a udržitelný Ocean Bound Plastic namísto tradičního polypropylenu.

Ocean Bound Plastic je recyklovaná surovina , která může nahradit nové plastové granule.
V zemích bez likvidace komunálního odpadu se plast sbírá poblíž pobřeží, než se dostane do oceánů, a poté se zpracovává pro výrobu.

Šéfkuchařský nůž Kitchen Pro od Steak Champ dostal také udržitelnou rukojeť, která byla navíc kombinována s rukojetí s měkkým úchopem a zaujme
svou absolutní protiskluzností. Nejen, že je aktivně podporováno životní prostředí, ale při krájení a přípravě jídla máte vždy absolutní jistotu a podporu.

Návod na údržbu: K čištění nože doporučujeme ruční mytí teplou vodou se saponátem. Nůž lze následně osušit hadříkem.

 

 

 

VýrobceSteakChamp