Naše pepře a koření jsou špičkou na světovém trhu a díky tomu již stihly získat několik cen na mezinárodních gastronomických soutěžích. Praktické tubusy, které je možné použít i jako kořenky, jsou vsazeny do krabičky s tématikou chrámu Angkor Wat a Kampotského pepře. Designové krabičky dodají sadě dvou a nebo tří pepřů či koření šmrnc a kouzlo exotické Kambodži, odkud všechny naše voňavé poklady pocházejí. Je to skvělý dárek pro muže či ženu, milovníky gastronomie, grilování a vaření!
Nejvíce známá podoba plodů rostliny Piper nigrum. Zelený pepř je ručně sklízený a po několik dní sušený na slunci. V tuto dobu vzniká jeho černá barva, od červeného pepře se liší zralostí bobulí – červený pepř tvoří pouze zcela zralá zrnka ručně vytříděná kuličku po kuličce. Černý Kampotský pepř vyniká nejvyšší intenzitou ale zároveň velice delikátním aroma které přichází po úvodní pálivosti s tóny eukalyptu a máty v jedinečné harmonii. Kromě klasické podoby je dostupný rovněž jako unikátní fermentovaný pepř.
Solná pole regionu Kampot profitují z výjimečných meteorologických podmínek během období sucha od ledna do dubna. Produkují přírodní sůl nejvyšší kvality oceňovanou světovými šéfkuchaři a gurmány. Je to 100% přírodní produkt bez jakýchkoliv příměsí a úpravy po usušení. Flower of Salt z Kampotu jsou jemné sněhově bílé krystalky s průhlednou texturou. Krystalky jsou méně slané než jejich bratranec z Guérande, jsou určeny k přímé aplikaci na pokrm.