Hledat v kategorii | Hledat | |
Kde hledat: |
DŘEVĚNÁ ŠTĚPKA BROSKEV Aby se prodloužila doba kouření, je dobré namočit štěpku do vody po dobu 10 až 30 minut a poté nechte řádně odkapat. Je však také možné použít štěpku bez předchozího namáčení....
DŘEVĚNÉ KOUSKY BROSKEV Na rozpálené brikety nebo dřevěné uhlí položte 2-3 kousky (dle velikosti grilu). Před umístěním jídla na gril se ujistěte, že ze zapáleného topiva vychází kouř. Nepokládejt...
DŘEVĚNÁ ŠTĚPKA BUK Chcete-li přidat neutrální kouřovou chuť pro své maso nebo ryby, použijte štěpky z Buku. Tato dřevěná esence dodává vašim pochutinám lahodnou chuť. Buková štěpka je vhodná zejmé...
DŘEVĚNÉ KOUSKY BUK Chcete-li přidat neutrální kouřovou chuť pro své maso nebo ryby, použijte kousky z Buku. Tato dřevěná esence dodává vašim pochutinám lahodnou chuť. Bukové kousky jsou vhodné zej...
DŘEVĚNÁ ŠTĚPKA DUB Pro kořeněnou chuť vašich pochutin použijte Dubovou štěpku. Tato štěpka dodá vašemu jídlu lahodnou chuť. Dubová štěpka je vhodná zejména k uzení hovězího, vepřového, úhoře nebo ...
DŘEVĚNÉ KOUSKY DUB Pro kořeněnou chuť vašich pochutin použijte Dubové kousky. Tyto kousky dřeva dodají vašemu jídlu lahodnou chuť. Dubové kousky jsou vhodné zejména k uzení hovězího, vepřového, úh...
DŘEVĚNÁ ŠTĚPKA HICKORY Pokud chcete přidat silnou chuť připomínající slaninu do vašeho masa nebo ryb, použijte Hickory štěpku. Tento druh dřeva dodá vašemu jídlu silnou lahodnou chuť. Hickory štěp...
DŘEVĚNÉ KOUSKY HICKORY Pokud chcete přidat silnou chuť připomínající slaninu do vašeho masa nebo ryb, použijte Hickory kousky. Tento druh dřeva dodá vašemu jídlu silnou lahodnou chuť. Hickory kous...
DŘEVĚNÁ ŠTĚPKA JABLKO Pokud chcete přidat jemnou kouřovou ovocnou a sladkou chuť pro vaše maso nebo ryby, použijte dřevěnou štěpku Jablko, která dodá lahodnou chuť vašemu jídlu. Tato štěpka je vho...
DŘEVĚNÉ KOUSKY JABLKO Pokud chcete přidat jemnou kouřovou ovocnou a sladkou chuť pro vaše maso nebo ryby, použijte dřevěné kousky Jablko, které dodají lahodnou chuť vašemu jídlu. Tyto kousky jsou ...
DŘEVĚNÁ ŠTĚPKA LEMON Aby se prodloužila doba kouření, je dobré namočit štěpku do vody po dobu 10 až 30 minut a poté nechte řádně odkapat. Je však také možné použít štěpku bez předchozího namáčení. ...
DŘEVĚNÉ KOUSKY LEMON Na rozpálené brikety nebo dřevěné uhlí položte 2-3 kousky (dle velikosti grilu). Před umístěním jídla na gril se ujistěte, že ze zapáleného topiva vychází kouř. Nepokládejte ...
DŘEVĚNÁ ŠTĚPKA MESQUITE Pokud chcete přidat jemnou oříškovo karamelovou chuť pro vaše maso nebo ryby, použijte dřevěnou štěpku Mesquite, která dodá lahodnou chuť vašemu jídlu. Tato štěpka je vhodn...
DŘEVĚNÉ KOUSKY MESQUITE Pokud chcete přidat jemnou oříškovo karamelovou chuť pro vaše maso nebo ryby, použijte dřevěné kousky Mesquite, které dodají lahodnou chuť vašemu jídlu. Tyto kousky jsou vh...
DŘEVĚNÁ ŠTĚPKA OLIVA Pokud máte rádi jemnou chuť uzených výrobků, pak použijte Oliva dřevěnou štěpku. Dejte svému jídlu lahodnou chuť. Aby se prodloužila doba kouření, je dobré namočit štěpku do v...